30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yönetim Albayrak'ı istiyor

Trabzonspor Yönetim Kurulu, gelecek ay yapılacak olağan genel kurulda, kulüp başkanı Nuri Albayrak'ın tekrar aday olmasını istiyor. Kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Albayrak'a ihtiyacının bulunduğu kanaatinde oldukları belirtti.

Albayrak'ın şu ana dek aday olup olmama yönünde kararını açıklamadığını dile getiren Baturoğlu, ''Biz inşallah kendisini ikna edeceğiz. Trabzonspor'un menfaati, geleceği için en azından bir dönem daha görevde kalması gerekiyor. Bizim onu ikna etmemiz lazım. Onun bizi değil'' diye konuştu.

Albayrak'ın başlattığı çok olumlu projelerin bulunduğunu ifade eden Baturoğlu, şöyle devam etti: ''Bir hayal denilen stat projesinde bile aşamalar kaydettik. Stadın yapılacağı yerin kiralamasını bile yaptık. Aşama aşama bu proje gerçekleştirilecek. Trabzonspor'u seven herkesin doğru olan şeyin arkasında durması lazım.'' Nuri Albayrak'ın göreve geldikten sonra Trabzon kanadını daha iyi tanıdığını kaydeden Baturoğlu, ''Camiayı daha iyi tanıdı. Artık kendi fikrime göre daha sağlıklı bir yönetim kurulu oluşturabilir'' diye konuştu.

AA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 15:32:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?