30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Yusuf Trabzon yolunda

Denizli Başkanı Ali İpek, bordo-mavililere "1.5 milyon doları verin Yusuf'u alın" dedi. Trabzon, yıldız oyuncu ile görüşecek.

Denizli Başkanı Ali İpek, bordo-mavililere "1.5 milyon doları verin Yusuf'u alın" dedi. Trabzon, yıldız oyuncu ile görüşecek.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın ısrarla istediği Yusuf Şimşek için Trabzonspor'un Denizlispor'la yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt çıktı. Denizlispor yönetimi, Yusuf konusunda tek yetkiyi başkan Ali İpek'e verdi. Başkan Ali İpek de Yusuf'un transferi konusunda bordo mavililere yeşil ışık yaktı: "1.5 milyon doları
verin, Yusuf Şimşek'i alın."

YANAL ÇOK İSTİYOR
Yusuf'u devre arasında kadrosunda görmek isteyen Ersun Yanal, yönetime "Yusuf tam benim oyun stilime göre bir oyuncu. Trabzonspor'un da Yusuf gibi futbolcuya ihtiyacı var. Ben Yusuf'la çalışmak istiyorum" dediği öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerin de bugünkü Denizlispor maçından sonra Yusuf ile özel bir görüşme yapacağı bildirildi.

Fotomaç
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 14:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
birol cesur IP: 84.60.217.xxx Tarih : 11.11.2007 11:09:34

Yusufun Trabzona gelmesi bence cok iyi olur kendisinin futbolunu begeniyorum.Insallah transferi gerceklesir.Zaten en son oynadigim karsilasmadada bizi yusuf yendi.Ayrica basarilarinin devamini diliyorum.