6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Yüzükleri Bayraktar taktı

ERDOĞAN BAYRAKTAR NİŞAN TÖRENİNE KATILDI

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, dün akşam genç bir çiftin nişan törenine katılarak nişan yüzüklerini taktı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Milletvekili Adayı Yunus Karabela, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavonoz ile birlikte Gelibolu Düğün Salonu’nda Canbakkal ve Güneş ailelerinin nişan törenine katıldı. Bayraktar, nişan töreni öncesinde davetli misafirlerin çocuklarıyla yakından ilgilenerek oyuncak dağıttı. Canbakkal ve Güneş ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Bayraktar, Samet Canbakkal ve Canan Güneş isimli genç çiftin yüzüklerini taktı.

Evlilik yolunda ilk adımı atan iki genci tebrik eden Bayraktar, “Bugün burada evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftimizin mutlu gününde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Nişan törenine katılan ailelere de mesaj veren Bayraktar, “Yarınlarımızın büyüğü olan gençlerimize ve çocuklarımıza sahip çıkalım, onların iyi bir eğitim almasını sağlayalım” diye konuştu.

ERDOĞAN BAYRAKTAR NİŞAN TÖRENİNE KATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 09:04:00
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 09:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?