5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Zafer Yelen Trabzon'da

Trabzonspor, Almanya'nın FC Hansa Rostock kulübeyle sözleşmesi biten Zafer Yelen'i Trabzon'a getirdi.

 
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başında kadrosuna katmak için büyük çaba verdiği, ancak kulübü FC Hansa Rostock ile bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle transferi son anda gerçekleşmeyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Zafer Yelen, Türk Hava Yolları'na (THY) tarifeli uçakla akşam saatlerinde Trabzon'a geldi.

Almanya'dan aktarmalı olarak Trabzon'a gelen genç oyuncuyu, havalimanında Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Tunç karşıladı. VIP salonundan çıkan oyuncu, basın mensuplarına açıklamada bulunmadı. Kısa görüntü veren genç oyuncu, daha sonra havalimanından ayrılarak dinlenmek için otele geçti. Zafer Yelen ile her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Bonservisi elinde olan oyuncunun bu kez Trabzonspor ile kesin anlaşmaya vardığı belirtildi.


Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, oyuncunun Trabzon'a tekrar geldiğine göre bu işin bittiğini belirterek, "Oyuncuyla anlaşıldı. Trabzon'a geldiğine göre bu iş bitmiştir" dedi.


Genç oyuncu Zafer Yelen'in yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını izleyeceği belirtildi. Trabzonspor'un ön sözleşme imzalayacağı 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun transfer sezonunun başlamasıyla kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Bordo-mavili kulüp Zafer Yelen'i bonservis bedeli ödemeden transfer edecek.

İha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 09:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?