6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Zağnos'ta stres atıyorlar

TRABZONLULAR ZAĞNOS VADİSİ’NDE STRES ATIYOR

Trabzon Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos Dönüşüm projesi kapsamında rekreasyon düzenlemeleri tamamlanan bölümlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Vadide piknik yapan, oyun oynayan, sohbet eden vatandaşlar rahat ve huzurlu bir ortamda aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte oluyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirterek “Zağnos Vadisi ve sahil şeridinde yapılan düzenlemelerle vatandaşlarımız bu alanlara yoğun ilgi gösteriyor. İkinci etabının yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen Zağnos Vadisi’nde üçüncü etabın yapım ihalesine çıkıldı. Ayrıca Pazarkapı ile sahil arasında kalan alanın kamulaştırılması için vatandaşlarla görüşme aşamasına gelindi. Bu alanlında kamulaştırılması ve çevre düzenlemesinin yapılmasıyla sahile kadar açılacak Zağnos Vadisi Trabzon’un önemli bir yaşam alanı olacaktır” dedi.

 

 

 

TRABZONLULAR ZAĞNOS VADİSİ’NDE STRES ATIYOR
TRABZONLULAR ZAĞNOS VADİSİ’NDE STRES ATIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 15:09:01
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 18:05:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALOŞ IP: 78.164.26.xxx Tarih : 15.07.2011 10:56:58

Belediye yetkilileri neden tiyatro binasından çatak a kadar yolu asfaltlamazlar .Yol çok bozuk ve arabalarımız giderken hop hopluyor. Hamile kadın burada araç içinde gitse ağrısız doğum yapacak şekilde b,ir yol. Lütfen ilgilenilsin. Mesire yerleride güzel ancak Trabzon da yollar BOZUK. selamlar