2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Ziya doğan: 'Takımıma güveniyorum'

Bordo-mavili takımın kabuk değiştirdiğini belirten Doğan, "Trabzonspor kısa zamanda büyük oranda kabuk değişitirdi. Hangi oyuncu iyi oynuyorsa ona görev veriyorum. Takımda ben kimseye al bu forma senindir demiyorum. Oyuncu çok çalışarak o formayı benden alıyor. ’Hocam bana formamı ver’ diyor. Çok çalışan oyuncu formasını her zaman alır. Trabzonspor olarak artık rakibin oyun anlayışını ve sahaya süreceği oyuncu karakterine kadar herşeyini inceliyoruz. Sahaya ona göre oyuncu sürüyoruz. Onun için takımda yer alan her oyuncuyu ben teknik direktör olarak hazır tutmak zorundayım" dedi.

Diğer takımlardan farklarını takım ruhunun ve arkadaşlığın üst düzeyde olmasına bağlayan Doğan "Bizim takımın diğer takımlardan farkı takım ruhu ve arkadaşlığın üst düzeyde olması. Oyuncularım takım içinde tek yumruk olmuşlar ve bütün olumsuzlukların üstesinden gelmeye ant içmişler. Bu takımı alıp alkışlamak lazım. Şampiyon olmayı inanın herkesten daha çok istiyorlar. Sahada verdikleri mücadelenin karşılığını almak için inanılmaz bir şekilde bir birlerine bağlılar ve hedefe ulaşmak için de ellerinden gelen mücadeleyi veriyorlar. Herkesin takıma destek çıkması gerekir. Alınan bir beraberlik ve mağlubiyetten sonra taraftarın ve medyanın takım üzerinde bir baskı oluşturmasını istemiyoruz. Futbolda 3 türlü sonuç var. Beşiktaş’ı nasıl yendiysek yarın yenildiğimizde bu normal karşılanmalı. Futbolda bunlar normal şeyler" diye konuştu.

Ziya Doğan, Trabzonspor’a bütün Trabzonsporlular’ın inanması halinde herşeyin üstesinden geleceklerini ifade ederek "Trabzonspor camiası bir bütün olması halinde her şeyin üstesinden geliriz. Trabzonspor büyük bir camia, büyük bir lobisi var. Bu lobinin harekete geçmesi halinde bütün olumsuzlukların üstesinden geliriz. Yeter ki bu takıma inansınlar. Trabzonspor’un şampiyon olduğu yıllarda birlik ve beraberlik vardı. O dönemleri neden bir daha yaşamayalım, Trabzonspor’u neden şampiyon olarak görmeyelim. Bize inanırlarsa ve güvenirlerse başarıdan başarıya koşarız" şeklinde konuştu.

iha-trabzon
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2004 Salı 14:15:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?