30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ziya Doğan gidiyor mu?

Trabzonspor yönetimi, önümüzdeki pazartesi günü toplanarak, Ziya Doğan ile ilgili kararını verecek.

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ancak şu ana kadar istenilen sonuçları elde edemeyen Trabzonspor'da, yönetim teknik direktör Ziya Doğan'ı masaya yatırıyor.

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasının açılış maçında Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara alan Trabzonspor'da, yönetim kurulu pazartesi günü geniş bir toplantı yapma kararı aldı.

Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'ın da katılacağı toplantıda, yönetimin ilk olarak teknik direktör Ziya Doğan'ın durumunun görüşülmesini isteyeceği belirtiliyor.

Aralık ayında yapılacak kongrede başkanlığa yeniden aday olması beklenen Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, alınan başarısız sonuçlar sonrasında sıkıntıya girerken, Albayrak'ın yapılacak toplantı sonrasında Doğan konusundaki fikrini yönetim kurulu toplantısında açıklayacağı kaydediliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'a Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ve Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren'in destek olduğu bilinirken, diğer yönetim kurulu üyelerinin ise Doğan ile yıldızı hiç barışmadı. Bu nedenle pazartesi günü yapılacak toplantıda, Doğan'ın akıbetinin de belirleneceği ifade ediliyor.

Öte yandan Ziya Doğan, Kasımpaşaspor maçı sonrası istifayı düşünüp düşünmediğiyle ilgili sorulara, "Ben görevimin başındayım. Benimle ilgili kararı Yönetim Kurulu karar verir. Burada mücadele devam ediyorum" diye cevap vermişti. Doğan'ın bu açıklamaları Aralık ayında yapılacak olan kongreye az bir zaman kala Trabzonspor yönetimini de zor durumda bıraktı. İstifa etmeyi düşünmeyen Doğan hakkında bordo-mavili yönetimin de karar vermekte zorlandığı belirtiliyor.

Öte yandan, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa ile karşılaşan Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan oyuncularına 3 gün izin verdi.

Bordo-mavili takım cumartesi, pazar ve pazartesi günü izinli olarak geçirecek. Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına 9 Ekim Salı günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 20.00'de yapacağı çalışma ile başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 13:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?