4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Ziya Doğan hırs aşılıyor

Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında lider Fenerbahçe'yi kendi evinde ağırlayacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ziya Doğan fırtınası esiyor. 

Turkcell Süper Ligi'nde zor günler geçiren Trabzonspor, 5 maçtır 3 puana hasret kalırken, rakiplerine de gol atma başarısı gösteremiyor. Fatih Akyel'in disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bırakılması bordo-mavili takımda yaşanan iç sorunların bir göstergesi oldu. Hem saha içi hem de saha dışı sorunlarla boğuşan Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını büyük baskı altında sürdürüyor. Lig'de lider durumda olan Fenerbahçe ile 14. sırada bulunan Trabzonspor'un karşılaşacağı maçta teknik direktör Ziya Doğan oyuncularını tatlı-sert bir dille bu maça motive etmeye çalışıyor. 

Fenerbahçe karşısında cezalı ve sakat oyuncularının çokluğu ile Fenerbahçe karşısına çıkacak olan bordo-mavili takımda teknik direktör Ziya Doğan, elinde bulunan oyuncu kadrosu ile sarı-lacivertli takımı yıkmanın planlarını yapıyor. Oyuncularına hücum etmeleri ve rakibe saldırmalarını isteyen Doğan, sahada farklı bir Trabzonspor olacağının sinyalini verdi. Fenerbahçe karşısına genç oyuncularına da forma şansı vermenin hesaplarını yapan Doğan, antrenmanlarda sürekli oyuncularını maça motive etmeye çalışıyor. 

Doğan, futbolcularına "Sahada 'abi' yok siz varsınız. Sizden kişilikli futbolcu olmanızı istiyorum. Saha içinde yapmak istediğinizi yapın, abiniz top istiyor diye ona o topu atmayın. Yeteneklerinizin farkına varın ve rakibe saldırın. Onlardan çekinmeyin, devamlı hucumu düşünün. Siz rakiplerinizden daha yeteneklisiniz" diyerek Fenerbahçe maçı için hırslandırıyor. 

Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan, kadrolarının 25 kişiden oluştuğuna dikkat çekerek "Yeni forma şansı bulan arkadaşlar eskileri aratmayacak. Fenerbahçe maçında takım ruhunu ön planda tutarak mücadele edeceğiz. Oyuncularım bunun bilincinde. Herkese iyi bir derbi izletmek istiyoruz" dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 13:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?