30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ziya Doğan yine çok gergin

Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından Turkcell Süper Lig'in 7. haftasında kendi sahasında seyircisiz oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan Musa Büyük ile bugün Almanya'da ameliyat olacak olan Ersen Martin katılmadı. İzinli olan Ceyhun ve Jabi sabah yapılan çalışmada yer almazken, Tayfun Cora ise düz koşu yaptı. Vestel Manisaspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular düz koşunun ardından soyunma odasına giderken, diğer oyuncular ise yarı sahada pas çalışması ve kanatlardan yapılan ortalara pas çalışması yaptılar.

Trabzonspor'da, Konyaspor maçı öncesi kadro sıkıntısı yaşanıyor. Ersen Martin'in sakat olması, Umut Bulut'un ise Vestel Manisaspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı durula düşmesi, teknik direktör Ziya Doğan'ı sıkıntıya soktu. Forvette Ömer Rıza, Ergin Keleş ve Çek oyuncu Tomas Jun isimleri üzerinde duran Doğan'ın bugünkü antrenmanda Çek oyuncuyla yakından ilgilendiği görüldü. Konyaspor karşısında forvet mevkiinde Ergin Keleş'i değerlendirmesi beklenen teknik direktör Ziya Doğan'ın Tomas Jun'a da forma verebileceği belirtiliyor.

Ankagücü maçıyla başlayıp Vestel Manisaspor maçıyla devam eden süreçte yönetim ile arası açık olan teknik direktör Ziya Doğan'ın bugünkü çalışmada da gergin olduğu gözlendi. Takıma 2 gün izin veren ve oyuncularının dinlenmesini isteyen Doğan, bu sabah yapılan çalışmada isteklerini yerine getiremeyen oyuncularını sık sık uyardı.
Öte yandan, Trabzonspor'da futbolculara ve kulübün çeşitli birimlerine ihtiyaca göre verilecek olan otomobiller, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin araç parkına çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 18:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?