27
Nisan
2024
Cumartesi
AKÇAABAT - TRABZON
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi

Genel Bilgi

Fatih Yüksek Ögretmen Okulu ,11 Kasim 1981 tarih ve 2547 sayili kanun hükmünde kararname ile "Fatih Egitim Fakültesi" adiyla Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesine alinmistir.

Fatih Egitim Fakultesi'nin çekirdegini 1963-1964 egitim-ögretim yilinda açilan iki yillik Fatih Egitim Enstitusü olusturur. 1968 yilinda ögretim süresi uç yila çikarilmistir. 1978 yilinda egitim süresi dört yila çikarilarak Fatih Yüksek Ögretmen Okulu adini almistir.

Fakülte Akçaabat Sögütlü beldesindeki K.T.Ü'nun Fatih Kampüsüne 1984 yilinda tasinmistir. Fakültenin dershane ve ögretim elemanlarinin odalarinin bulundugu A, B, C, D, E ve F olarak adlandirilan altı blok binasi disinda dekanlik binasi, kütüphane, oditoryum, kapalispor salonu, erkek ve kiz ögrenci yurtlari, ögrenci kantinleri, ögrenci yemekhanesi, ögrenci sosyal tesisleri ve ögretim elemanlarina tahsis edilen lojmanlar mevcuttur

İlgili Kişi :
Adres1 :KTÜ Fatih Kampüsü, Adnan Kahveci Bulvarı Söğütlü
Adres2 :Akçaabat / Trabzon
Posta Kodu :
Telefon :0 462 248 23 05 / 248 26 54
Faks :0 462 248 73 44
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.