30
Mayıs
2024
Perşembe
AKÇAABAT - TRABZON

İlker Erdem:'Ayrılmam gerekiyordu'

TFF 2. Lig 4. Grup'da sahasında Arsinspor'a 4-0 mağlup olan Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör İlker Erdem görevinden istifa ettiğini açıkladı.


Sezon başında Akçaabat Sebatspor'a gelen ve hazırlık dönemini takımla birlikte geçiren Erdem, Erzurumspor'un lisans işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle grupta takımın başında ilk kez Arsinspor maçına çıktı.

Erdem, alınan farklı yenilgi sonrası görevinden istifa etti.Görevinden ayrılan İlker Erdem, Arsinspor karşısında yaptıkları bireysel hatalardan dolayı kötü goller yediklerini belirterek, "Alınan farklı mağlubiyetin mazereti olmaz. Akçaabat Sebatspor'un fazla zarar görmemesi için istifa ettim.

Her iki taraf içinde ayrılmamın daha doğru olacağını düşündüğüm için ayrılma kararı verdim. Herhangi bir sıkıntı yok. Kısada olsa Akçaabat Sebatspor'da çalışmanın gururunu yaşadım. Ayrılmaya karar verdim ve ayrıldım" dedi.


Öte yandan Akçaabat Sebatspor'da istifa eden Erdem'in yerine daha önce kulüpte yardımcı antrenör olarak görev yapan Mehmet Salih Gül getirildi.

İha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2008 Pazartesi 13:36:09
Güncelleme :8 Eylül 2008 Pazartesi 13:39:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?