20
Mayıs
2024
Pazertesi
AKÇAABAT - TRABZON

Yemekte buluştular

Trabzon’un Akçaabat ilçesi Dörtyol AK Parti Belde Teşkilatı Belediye Başkanı Cevat Birinci’nin düzenlendiği yemekte bir araya geldi. 

AK Parti Dörtyol Belde Teşkilatı başkan ve yöneticileri ile belediye meclis üyelerini yemekte ağırlayan Birinci, Dörtyol Belde Başkanlığı görevine atanan Servet Çoban’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Birinci, AK Parti’nin her zaman zinde ve göreve hazır kadrolarıyla Türkiye’nin çehresini değiştirdiğini belirterek “AK Parti halkımızın özlediği hizmetlere imza atıyor. Bizler de inşallah beldemizde bu hizmet kervanının birer ferdi olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Dörtyol Beldesi sakinleriyle elbirliği yaparak sorunların üstesinden gelebilmek için canla başla çalışıyoruz. Allah bizi utandırmaz inşallah” dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 16:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil demir IP: 88.234.93.xxx Tarih : 18.08.2008 22:53:31

saygı deger başkanım istanbuldan halil demir rahmetli hüseyin demirin oglu köyümüze iyi bir başkan oldugunuzu biliyorum inşallah uzun yıllarda başkanımız olarak kalırsın başarılarının devamını diler saygı ve sevgilerimi sunarım.