17
Mayıs
2024
Cuma
ARAKLI - TRABZON

8 yıl arayla iki ayağını kaybetti

Bir ayağını 8 yıl önce çalıştığı taşocağında taş düşmesi sonucu kangren yüzünden kaybeden Aydın Aygün, diğer bacağını da şeker hastalığı nedeniyle kaybetti.

Trabzon’un Araklı İlçesi’nden 8 yıl önce özel bir şirkete ait taş ocağında çalışmak için Ağrı’ya giden Aydın Aygün’ün (29) ayağına taş düşmüş ve kangren olan bacağı kesilmişti. 8 yıl tek bacakla yaşayan Aygün’ün, yakalandığı şeker hastalığı nedeniyle dün de diğer ayağı kesildi.

Hiçbir maddi güvencesi olmayan ve yeşil kart sayesinde tedavisini yaptıran Aygün, "8 yıl önce Ağrı’nın Hamur İlçesi’nde bir taşocağında çalışırken, taş kırma makinesinden fırlayan bir taş bacağıma isabet etti. Yaklaşık 1 ay hastanede tedavi gördüm. Önce ayak parmaklarım kesildi, ardından da bacağım kangren tehlikesiyle diz kapağımın biraz altından doktorlar tarafından kesildi. İşime devam edemediğim için de maddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Şimdi de yakalandığım şeker hastalığı yüzünden 1 gün önce diğer ayağımı bilek kısmından kestiler. Bu halimle artık çalışacak durumum da kalmadı. Komşuların yardımıyla geçinmeye çalışıyorum" dedi. Evli olan Aygün, çocuğunun bulunmadığını belirtirken, yine de haline duacı olduğunu söylüyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2004 Pazartesi 16:53:56
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 10:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?