19
Mayıs
2024
Pazar
ARAKLI - TRABZON

Araklıspor'da hedef galibiyet

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu’nda mücadele eden Araklıspor, hafta sonunda kendi evinde ağırlayacağı grup lideri Çankırı Belediyespor'u gözüne kestirdi.

Araklıspor Kulüp Başkanı Doğan Şengün, devra arasında yaptıkları değişikliklerle farklı bir Araklıspor ortaya çıkardıklarını belirterek, "Devre arasında yaptığımız hoca değişikliği ve yeni oyuncuların takıma katılması ile birlikte farklı bir Araklıspor ortaya çıkardık. Takımdaki arkadaşlık ruhunu ön planda tuttuk. Son iki haftadır kazanmamızın nedeni arkadaşlık ruhunu ön planda tutarak, disiplinli çalışmamızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bu anlayışı sürdürüp hedeflediğimiz yere doğru ilerlemek istiyoruz" dedi.

Lig lideri Çankırı Belediyespor maçına galibiyet parolası ile hazırlandıklarını ifade eden Şengün, "Kendi sahamızda oynayacağımız Çankırı Belediyespor maçında seyirci avantajımızı kullanıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ligde neyin olacağı belli değil, takımların puanları bir birlerine çok yakın. Lider, Çankırı Belediyespor'un bile yeri garanti değil. Grupta her şey olabilir. Araklıspor olarak bizim ilk hedefimiz ligde kalmayı başarmak ve daha sonra üst sıralara doğru ilerlemek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 15:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal.aygun IP: 88.68.176.xxx Tarih : 22.04.2008 13:20:38

bir zamanlar almanyaya para toplamaya gelen arkadaslar simtise almanyadaki hemserilerini danimaz oltular ben saitoltum selam vertu hal hatir sortum ben sizi danimiyorum bana soyleti ben ve almanyada yasayan araklili olarak onlari danimi yoruz.ben paramlan forma ve asardman isdetum onuda cok goruler.heb yonetimi kini yorum veda isdemiyoruz orada olanlar bir cikar ugruna duruyor.almanyadan selam.