27
Mayıs
2024
Pazertesi
ARAKLI - TRABZON

Trabzon Araklı'da domuzlar insanlara saldırdı !

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde, 2 ayrı köyde domuzların saldırısına uğrayan 2 yaşlı kadın, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Yoncalı Köyü’nde oturan Şöhret Bacı (60) isimli kadın, evinin önündeyken bir domuzun saldırısına uğradı. Kadını dizinden yaralayan domuz, çevredekilerin yardımı ile uzaklaştırıldı. Araklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Bacı, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Trabzon Numune Hastanesi’ne sevk edildi. Bacı, Ortopedi Servisi’nde tedavi altına alındı.
İlçeye bağlı Değirmenci Köyü’nde de tarlada çalıştığı sırada domuzların saldırısına uğrayan Havva Durmuş (75), kalçasından yaralandı. Yakınları tarafından Araklı Devlet Hastanesi’ne, ardından da Trabzon Numune Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı kadın, müşahade altına alındı.
Durmuş, başına ilk kez böyle bir olay geldiğini belirterek, her şeyin bir anda olup bittiğini söyledi. Durmuş, "Tarlada çalışıyordum, birden yanımdan hızla bir domuz geçerek beni kalçamdan yaraladı ve öylece gitti" dedi.
Öte yandan yetkililer, yılın bu zamanlarında bölgede domuz saldırılarının arttığını, aç kalan domuzların köylere indiğini belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

BEKİR KOCA-TRABZON (İHA)
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2003 Pazartesi 00:00:12
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 10:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ilayda seker IP: 82.73.91.xxx Tarih : 8.09.2008 11:57:27

Geçmis olsun ,, ÇoOk üzulduk,, Saygilarmla Ilayda Seker,