30
Mayıs
2024
Perşembe
ARAKLI - TRABZON

Vali'den acılı aileye ziyaret

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Trabzon'un Araklı ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen ve öğrenci servisinin uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden 3 öğrencinin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.


Araklı ilçesine bağlı Erenler beldesi Çahçer mevkiinde meydana gelen trafik kazasında öğrenci servis minibüsü uçuruma yuvarlanmış, kazada Esra Karamehmet (12) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmak istenen 7 yaşındaki Ali Bektaş yolda, yaralı öğrencilerden Sümeyra Karamehmet ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Vali Okutan, kazada hayatını kaybeden öğrencilerin ailelerine dün akşam taziye ziyaretinde bulundu. Ailelerin acısını paylaşan Vali Okutan, kazada hayatını kaybeden öğrencilere Allah’tan rahmet dilerken, ailelerine de başsağlığı diledi. Daha sonra ilçenin Kestanelik Köyü’ne giden Vali Okutan, köyde bulunan gençlere Trabzon Valiliği’nin ‘Okuma Saati’ uygulaması çerçevesinde bastırıp okullara ve kütüphanelere dağıttığı kitaplardan verirken, çocuklara da çeşitli oyuncaklar hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 21:03:26
Güncelleme :23 Eylül 2008 Salı 21:06:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?