20
Mayıs
2024
Pazertesi
ARSİN - TRABZON

Anadolu Lisesi yeri için imzalar atıldı

Anadolu Lisesi atılan imzaların resmiyeti ile okul arazisine kavuştu. Arsin Güzelyalı Mahallesindeki Anadolu Lisesi yeri, imzaların da atılmasıyla resmileşerek devir teslimi yapıldı. Arsin Belediyesine ait arazinin, Anadolu Lisesine devir teslimi Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Mal Müdürü Recep Civil tarafından imzalandı.

İlçedeki Anadolu Lisesinin yer arayışları imkânlar doğrultusunda olumlu sonuçlandığını belirten Başkan Şen, "Arsin Belediye Başkanlığına ait Güzelyalı Mahallesindeki 1023 m2 lik arazi bedelsiz olarak Anadolu Lisesine devredilerek, bu kararın altına imza atan Trabzon Belediye Başkanına ve Arsin Belediye Meclis Üyelerime teşekkür ederim. Arazinin Anadolu Lisesine devredilmesi İlçede büyük bir sevinçle karşılanmıştır. Geçen hafta Trabzon Belediyesine ait 3467 m2 lik arazinin de devir teslimi yapılmasıyla yapılan plan değişikliğiyle Arsin Belediyesi arazisinin de devir teslimi yapılmıştır. Toplam 4490 m2 lik arazi Anadolu Lisesine bedelsiz olarak devredilmiştir. Okulumuza ve Arsin'imize hayırlı olsun" dedi.

Anadolu Lisesi Müdürü Zeki Saruhan ve öğrencileri Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen'i makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

Yeni Şafak
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 14:42:07
Güncelleme :1 Temmuz 2008 Salı 14:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?