18
Mayıs
2024
Cumartesi
ARSİN - TRABZON

Kaymakamımızı geri istiyoruz!

ARSİNLİLER KAYMAKAMLARININ TAYİNİNE TEPKİ GÖSTERİYOR

Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Harun İş, Arsin Kaymakamı Ercan Çiçek’in görevinden alınıp başka yere atanmasına tepki gösterdi.

“Arsin Kaymakamsız, ülke Başbakansız olmaz”, “Kaymakamımızı geri istiyoruz” şeklindeki yazılı dövizler altında beraberindeki Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ile birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyen Arsin Muhtarlar Derneği Başkanı Harun İş, “Ben 60 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hayatıma çok şey sığdırdım. Çok bürokratlar gördüm. Ama ben 10 ayda 7’den 77’ye herkesin sevgilisi olan tayini çıktığında halkı sokaklara döken, bizlerin burada basın toplantısı yapmamıza neden olan kaymakam görmedim” dedi.

Kaymakam Ercan Çiçek’in kendileri için çok şey yaptığını belirten İş “Kırsal kalkınmada Arsin modelini getirdi. Soğuk hava deposu yaptırdı. Modern ahırlar inşa ettirdi. Seralar kurdurdu kısacık dönemde. Kaymakam bize insan olduğumuzu hatırlattı” diye konuştu.

“10-12 ayda bir Arsin’de Kaymakam değişiyor. Bunun nedenini kimse bilmiyor” diyen İş, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu mesele kaymakamın geri getirilmesi meselesi değildir. Kaymakamın tayini çıktı ve 3 gün sonra gidiyor. Ama bundan sonra biz bugün 20 kişiysek bundan sonra 300 veya 3 bin olacağız. En azından gelen kaymakamlarımızın dürüst çalıştıklarından sonra onun destekçisi olacağız. Herhangi partili değiliz biz. Her partiye eşit derecede yakınız. Bizim için iyi çalışan ağamız veya paşamızdır. Ne isyanlar ne toplantılar kaymakamı geri getirmeyecek. Kaymakamımızın gittiği yerde başarılı olmasını diliyorum.”

ARSİNLİLER KAYMAKAMLARININ TAYİNİNE TEPKİ GÖSTERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 14:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?