31
Mayıs
2024
Cuma
ARSİN - TRABZON

Arsin'de rütbeler dağıtılacak

Sarı-Siyahlılar, bugün yapacağı ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını belirleyecek

Trabzon’u TFF İkinci Futbol Lig’inde temsil edecek olan Arsinspor, bu akşam yapacağı ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını gerçekleştirecek. Daha sonra Teknik Direktör Turgut Kural’ın takımda kalacak ve gidecekler hakkında vereceği raporu inceleyecek olan Sarı-Siyahlı yönetim kurulu transfer komitesini oluşturarak dış transfer çalışmalarına başlayacak.

Arsinspor Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Şahin, “Yönetim kurulu olarak yapacakları bu ilk toplantıda görev dağılımını yapacağız. Daha sonra hocamız bize gidecek ve kalacaklar hakkında vereceği raporu inceleyeceğiz ve nasıl bir yol çizeceğimizi konuşacağız” dedi.




Hedef Üst Sıralar
İlk olarak iç transferi halletmeye çalışacaklarını belirten Şahin, “Yeni sezonda yarar sağlayamayacağına inandığımız oyuncularla yollarını ayıracağız. Takımda tutmak istediğimiz oyuncularla ise masaya oturarak anlaşma zemini arayacağız” diye konuştu. Dış transferde görüşme halinde oldukları oyuncuların olduğunu bu oyuncuları Sarı-Siyahlı renklere bağlamak için harekete geçeceklerini ifade eden Arsinspor Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Şahin, “Bu sezon hedefimiz üst sıralara oynamak olacak. Bunun içinde alacağımız oyuncuların hepsi kaliteli ve yetenekli olacak. Çünkü geçtiğimiz sezon yaşadığımız sıkıntıları yeni sezonda yaşamak istemiyoruz” ifadelerini kullandı

Günebakış
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 15:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?