31
Mayıs
2024
Cuma
ARSİN - TRABZON

Arsinspor'da 3 puan hesapları

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, Çankırı Belediyespor deplasmanında 3 puanı hedeflediklerini belirterek, uyum sorununu aşmaları halinde çok daha iyi bir takım olacaklarını söyledi.


TFF 2. Lig 4 Grup'ta mücadele eden Arsinspor, bu sezon oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik alarak 5 puan topladı. Grupta 4. sırada yer alan Arsinspor, 6 puan ile 3. sırada yer alan Çankırı Belediyespor'a konuk olacak. Pazar günü saat 16.00'da karşı karşıya gelecek olan rakiplerden sarı-siyahlı ekip Arsinspor 3 puan alarak rakibinin üstüne çıkmak istiyor.


Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin, zorlu Çankırı Belediyespor deplasmanından yüzlerinin akıyla çıkarak 3 puanı alan taraf olmak istediklerini söyledi. Şahin, bu sezon takım kadrosunu yenilediklerini belirterek, "Futbolcuların uyum sorununu aşması halinde çok daha iyi bir takım haline geleceğiz. Gün geçtikçe üstüne katan bir takımız. İlerleyen haftalarda zevk veren bir Arsinspor izlettirmek istiyoruz" dedi.


Grupta daha çok il takımlarıyla birlikte bir mücadele içine girdiklerini belirten Şahin, "Karadeniz grubu 2. Lig'in en zorlu grubu, Arsinspor olarak bu sezon ilk hedefimiz Play-off'a kalmak olacaktır. Bunu başarabilecek kadroya sahibiz. Bunun içinde önümüzdeki engelden biri olan Çankırı Belediyespor deplasmanından 3 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu.


Öte yandan Çankırı Belediyespor maçı öncesi sezon başından beri sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Haşim'in sakatlığının düzeldiği, Teknik Direktör Turgut Kural'ın görev vermesi halinde forma giyebileceği belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2008 Cuma 17:04:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?