30
Mayıs
2024
Perşembe
ARSİN - TRABZON

Centilmenlik kazansın

TFF 2. Lig. 4 Klasman Grubu'nda yarın oynanacak Trabzon derbisinde karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor ile Arsinspor, zorlu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla hazırlanırken, iki takım da centilmenliği ön planda tutuyor.

TFF 2. Lig. 4. Klasman Grubu'nda yarın Akçaabat Fatih Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Akçaabat Sebatspor ile Arsinspor, Trabzon derbisinde galibiyet için mücadele edecek. Ligde 22 puanla 3. sırada bulunan Arsinspor ile 21 puanla 5. sırada bulanan Akçaabat Sebatspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşmada iki takım da galip gelerek üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Erol Tombul, yarın iki kardeş takımın mücadelesinin dostça geçmesini dilediklerini belirterek, "Bizim için de Arsinspor için de çok önemli bir karşılaşma. Akçaabat Sebatspor olarak kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İkinci yarının ilk maçını oynayacağız ve lige moralli başlamak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı yaptık ve maçın oynanmasını bekliyoruz. Bir takım eksiklerimiz var, ama geniş bir kadroya sahibiz. Kadroda yer alan oyuncularımız birbirlerini aratmayacak mücadeleyi ortaya koyacaklardır. Müsabakanın Trabzon futboluna yakışır bir şekilde dostça geçmesini diliyorum" dedi.

Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin ise, yarın oynanacak olan Trabzon derbisinde gülen taraf olmak istediklerini belirterek, "İnşallah Trabzon futboluna yakışır bir müsabaka ortaya koyulur. Hedeflerimize ulaşmamız için bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu maçı kazanarak hem lige moralli girmek istiyoruz hem de bundan sonraki müsabakalarda önümüzü görmemiz açısından bize yön verecek bir maç olacak" diye konuştu.

Şahin, "Müsabakanın centilmence geçmesini ve iyi olanın kazanmasını temenni ediyoruz. Trabzon futboluna ve insanına yakışır bir maç olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 16:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?