30
Mayıs
2024
Perşembe
ARSİN - TRABZON

'Fırsatları iyi değerlendirdik'

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 2-1 yenen Arsinspor'un teknik direktörü Ayhan Alemdaroğlu, bu maçta fırsatları iyi değerlendirerek galip geldiklerini belirtti.

Alemdaroğlu, yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısında tam olarak istediklerini futbolu sahaya yansıtamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade ederek, ''Maça durgun başladık, gol fırsatlarını ilk yarıda iyi değerlendiremedik ama oyuncularımın iyi mücadele etmeleri beni sevindirdi'' dedi.

Oyunun genelinde kendilerinin daha iyi olduğunu ifade eden Alemdaroğlu, şöyle devam etti:

''Oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. İkinci yarıda ele geçirdiğimiz fırsatları iyi değerlendirdik ve skoru 2-0 yaptık. Daha farklı bir skor beklerken, beklemediğimiz bir şekilde kalemizde golü gördük. Sonuçta kendi saha ve seyircimiz önünde galip geldik. Güzel bir maç oldu. Oyuncularım bu maçta kişiliklerini ortaya koyarak 3 puan aldık, bu galibiyetten dolayı hepsini alınlarından öpüyorum.''

Haftaya deplasmanda Karsspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Alemdaroğlu, ''Bu maçta da hedefimiz galibiyet olacak. Aslanlar gibi bu maça çıkacağız, umarım bu karşılaşmada da galip geliriz'' dedi.

a.a
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?