30
Mayıs
2024
Perşembe
ARSİN - TRABZON

OSB'de yangın paniği

Trabzon'un Arsin ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde bugün sabah bir plastik fabrikasında yangın çıktı. Alevler, yüksek ısı ve duman nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşadı.

Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde ekonomik kriz nedeniyle bir hafta önce kapanan Anadolu Plastik'e ait fabrikada sabah saat 09.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Fabrikadaki malzemelerin kamyonlara yüklendiği sırada çıkan yangına, Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın söndürme ekibi olmaması nedeniyle Arsin Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti.

Yangına müdahalede güçlük çekilmesi üzerine çevre ilçeler ve Trabzon Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Yükselen alevler, yüksek ısı ve duman nedeniyle itfaiye ekipleri zor anlar yaşarken yangın güçlükle kontrol altına alındı. Yanan bölgedeki malzemelerin tamamen yanmaması için çevrede güvenlik önlemi alınırken, 50 metrelik mesafeye kadar fabrikaya kimse yaklaştırılmadı.

Öte yandan 100'e yakın fabrikanın bulunduğu Arsin Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın söndürme ekibinin bulunmaması dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 14:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?