22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Trafik faciası: 5 ölü, 9 yaralı

Trabzon'un Arsin İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Rize istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 65 LB 637 plakalı minibüs, karşı yönden gelen Cevdet Kurt yönetimindeki 61 K 2551 plakalı taş kamyonu ile dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu Arsin İlçesi Rize Caddesi'nde çarpıştı.

Kazada 5 kişi öldü, 9 kişi yaralanırken, kaza sonrası olay yerinde adeta can pazarı yaşandı, trafik uzun süre tek şeritten verildi. Yaralılar ve cesetler araçtan güçlükle çıkartılırken, polis ekipleri ve sağlık görevlileri büyük uğraş verdi.

Cesetlerin üzerleri örtülerek yol kenarına bırakılırken, yaralılar Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Minibüsteki yolcuların Araklı'da bir fındık fabrikasında çalıştığı ve Ramazan Bayramı için memleketleri Van'a gittikleri öğrenildi.

Kazada ölenlerden Mehmet Zeki Onar (41), Şerafettin Kaya (41) ve Vehbi Meral'in kimlikleri belirlenirken, yaralılardan da Cafer Onar (33), Ekrem Varol (43), Turan Aslan (22), Adnan Sağlam (32), Abdullah Kaya (32), Tekin Sağlam (33) ile kamyon sürücüsü Cevdet Kurt'un kimlikleri belirlendi.
.
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2005 Pazar 17:12:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?