16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Abdest alırken soydular

Trabzon'un Beşikdüzü İlçesi'nde Eski Cami avlusunda abdest alan yaşlı bir adam, üzerine pislik atılmak suretiyle soyuldu. Edinilen bilgilere göre, öğle namazını kılmak için Eski Cami avlusuna gelen Halim Bahadır, abdest alacağı sırada yanına yakalaşan iki hırsızdan biri üzerine pislik atarak, ceketini temizleyeceğini söyledi.

Bu sırada ceketinin cebindeki cüzdanını sürekli kontrol eden Bahadır'ın gömleğine de pislik atan hırsız, gömleğinde de pisliğin olduğunu belirttiği sırada cüzdanı ceketin cebinden almayı başardı. Durumu fark eden Halim Bahadır, "Cüzdanımı çalıyorlar" diyerek, feryat edince çevreden yetişen vatandaşlar, hırsızı başından darp ettiler.

O sırada olay yerine gelen ikinci hırsız ise, tabancasını çekerek vatandaşları etkisiz hale getirerek arkadaşını ile birlikte 34 AK 3005 plakalı Renault 19 marka araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Kaçan hırsızların 20-25 yaşlarında ve birinin ayağının topal olduğunu belirten vatandaşlar, hemen Emniyet güçlerine haber verdi.

Olay yerine gelen polisler, mağdur Halim Bahadır'ı ve olaya karışan diğer şahısları ifadesini almak için Beşikdüzü Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Öte yandan pislik atılmak suretiyle kandırılarak 400 YTL'si çalınan Halim Bahadır'ın cüzdanının içindeki 50 Euro ile maaş kartını da hırsızlara kaptırdığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 16:02:49
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 10:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?