18
Mayıs
2024
Cumartesi
HAYRAT - TRABZON

Hayrat Deresi'nde umutsuz ceset arayışı

Trabzon’un Hayrat İlçesi’nde dün serinlemek için dereye giren 2 ilköğretim okulu öğrencisinden biri boğularak hayatını kaybederken, diğeri derede kaybolmuştu. Kayıp cesedi aramak için bugün Trabzon Sivil Savunma ekipleri, köylüler, ve dalgıçlar seferber oldu.

Hayrat İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Cemal Kasapoğlu (14) ve arkadaşı Abdullah Fettahoğlu (14), derslerinin boş olmasını fırsat bilerek arkadaşları ile birlikte serinlemek için ilçedeki Maki Deresi'ne gitti. 5 kişilik arkadaş grubundan suya giren Kasapoğlu ve Fettahoğlu, bir müddet sonra derede gözden kayboldu.

Derenin debisinin yüksek olması nedeniyle sürüklenen Kasapoğlu suya girdikleri yerden yaklaşık 500 metre ileride arkadaşları tarafından bulundu. Çevredekilerin yardımı ile Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kasapoğlu burada hayatını kaybetti.

Derede kaybolan Abdullah Fettahoğlu'nu ise arama çalışmaları sürerken, iki gündür bir sonuca ulaşılamadı. Bugünkü aramalara köylüler, ölen Fettahoğlu'nun yakınları, Trabzon Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri ve dalgıçlar katıldı. Derenin debisinin yüksek ve bulanık akması çalışmaları güçleştirdiği bildirildi.

Öte yandan dün cesedine ulaşılan Cemal Kasapoğlu, bugün Hayrat İlçesi'nde toprağa verildi.

TRABZON - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 16:58:31
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 15:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?