24
Mayıs
2024
Cuma
ŞALPAZARI - TRABZON

Kayıp kızlar Aydın'da bulundu

Trabzon’nun Şalpazarı İlçesi’nde yaşayan ve geçtiğimiz hafta kaybolan 2 kız, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’ne bağlı Davutlar Beldesi’nde bulundu. Kayıp kızların yakınlarının polis ve jandarmaya başvurması üzerine Türkiye genelinde arama çalışması başlatıldı.

Gelen ihbar üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Davutlar jandarması, kayıp kızların sevgilileriyle kaçtıklarını belirledi. Beldede iki ayrı evde arama yapan jandarma, bugün öğlen saatlerinde sevgilisi ile resmi nikah kıydıran Emine Metin ile diğer kız Halime D.’yi buldu.

25 Ocak günü Trabzon Şalpazarı İlçesi’nden kaçan her iki kızında Davutlar Beldesi’nde sevgilileri bulunduğu öğrenildi. Yaşı büyük olduğu için evlenmesinde sakınca olmayan Emine Metin’in eşi ile birlikte kalacağı, diğer kız Halime D’nin ise ailesine teslim edileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 22:44:53
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 11:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zeki IP: 85.97.135.xxx Tarih : 29.07.2005 21:13:56
merhaba ben zeki bu olay çoktan oldu ama ben yeni gördüm . ben HALİMEYİ çok sevdim ama ne kadar teklif ettiysem kabul etmedi onu hala seviyorum hemde delicesine uğruna ölecek kadar o evden kaçtığı gün bende şalpazarındaydım bana dediler yüreğimden sanki bir parça koptu. bu yazıyı değiştirip yayınlarsanız sevinirim.