20
Mayıs
2024
Pazertesi
ŞALPAZARI - TRABZON

Yanal nasıl karar verecek?

Turkcell Süper Lig'de bitimine 3 hafta kalırken ligde hedefsiz olan Trabzonspor'da futbolcuların gelecek sezon bordo-mavi formayı giyip giyemeyeceği de bu maçlarda sergileyecekleri performansa bağlı olacak.


Bu sezon ligde taraftarına hayal kırıklığı yaşatan ve zirveden çok erken kopan Trabzonspor, gelecek sezona daha güçlü girebilmek için transfer çalışmalarını sıkı tutuyor.

Bordo-mavililer, yurt içi ve yurt dışında transfer çalışmalarını sürdürürken, gözler mevcut kadrodan hangi futbolcuların gelecek sezonda da takımda kalacağına çevrildi.

Bu anlamda teknik direktör Ersun Yanal'ın ligin kalan 3 maçında futbolcuların sergileyeceği performansa göre bir karar vermesi bekleniyor.

Bu açıdan Trabzonsporlu futbolcular için Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe maçları bir anlamda kader maçları olacak.


Özellikle bordo-mavili futbolcuların, kalan 3 maçta karşılaşacakları takımların baş harfleriyle oluşturdukları GİF maçlarında gösterecekleri performansın gelecek sezon Trabzonspor'da kalıp kalmayacaklarında etkili olacağının bilinciyle bu maçlara çıkacaklar.

Trabzonspor'da sözleşmesi devam eden ya da sezon sonunda bitecek futbolcuların bu 3 maçtaki performansı doğrultusunda Trabzonspor Yönetimi'nin teknik direktör Ersun Yanal'dan alacağı raporun görüşmelerde etkili olacağı öğrenildi.


Dış transferde birçok futbolcuyla görüşen Trabzonspor Yönetimi, iç transferde ise görüşmeleri ağırdan alıyor. Dış transferde yapacağı transferlere göre kadroda bulunan oyuncular arasında bir harmanlama yapmak isteyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımda şu ana kadar şans vermediği oyunculara kalan 3 maçta forma vererek durumlarını görmeyi amaçlıyor. Bu anlamda şans vermediği oyuncular arasında yer alan Musa Büyük, Cem Demir, Kadir Keleş ve kaleci Recep Onur Kıvrak'ın bu maçlarda sahaya çıkması beklenirken, Yanal'ın sezon sonu için anlaşılan Mısırlı oyuncu Sayed Moawad'a da bu anlamda şans vereceği belirtiliyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 13:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?