18
Mayıs
2024
Cumartesi
SÜRMENE - TRABZON

Akrabadan hain tuzak!

TRABZON’un Sürmene İlçesi'nde 37 yaşındaki Y.K., 3 arkadaşını yanına alarak evine gittiği akrabalarını ilaçlı baklava yedirerek uyutup, kelepçeyle ellerini bağladıktan sonra kızları 13 yaşındaki M.K.'yi kaçırdı.

Olay, Sürmene'ye bağlı Fındıcak Köyü’nde 11 Ocak Pazartesi gecesi meydana geldi. İhsan Kol’un evine gelen akrabaları Y.K., yanında getirdiği baklavayı ikram etti. İçinde ilaç bulunan tatlıdan yiyen evdeki 6 kişinin bir süre sonra uykusu geldi. Bu sırada dışarıda bekleyen maskeli ve silahlı 3 arkadaşını da eve sokan Y.K., ilaçlı baklavadan yiyerek uyumak üzere olan evdekileri kelepçe ve iple bağlayıp etkisiz hale getirdikten sonra M.K.’yi kaçırdı.

Bir süre sonra uyanan İhsan Kol, eşi ve 3 çocuğu bağırarak komşularından yardım istedi. Eve gelen köylülerin haber verdiği jandarma, İhsan Kol ile eşinin ve çocuklarının ellerini çözdükten sonra, kızı kaçıran Y.K. ile arkadaşlarını yakalamak için çalışma başlattı. Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlköğretim Okulu 7’nci sınıf öğrencisi M.K.’yi kaçıran Y.K.’nin sabıkalı olduğu ve bir suçtan dolayı da arandığı öğrenildi.

Baba İhsan Kol, Y.K.’nin sürekli evlerine girip çıktığını belirterek, “Kızımı hangi niyetle kaçırdığını bilmiyoruz. En kısa sürede kızımın bulunmasını umuyorum” dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 09:36:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?