20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÜRMENE - TRABZON

Denetimlerde 4 tabanca ele geçti

Trabzon'da polis ekiplerinin şehrin muhtelif yerlerinde yaptıkları aramalarda 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirirken olaylarla ilgili gözaltına alınan 5 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Trabzon'un Akyazı beldesinde bulunan Bölge Trafik Amirliği önünde bir otobüsü durdurdu.

Otobüste yapılan aramada araçta yolcu olarak bulunan İ.Ö. isimli şahsın üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan İ.Ö. daha sonra çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Araklı ilçesi Yolgören mahallesinde polis ekiplerinin uygulama yaptığını görünce koşmaya başlayan A.B. bu sırada üzerinde bulundurduğu tabancayı yere düşürdü. Polisler tarafından yakalanan A.B. çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Sürmene ilçesi Çarşı mahallesinde ise yapılan genel uygulamada bir kahvehanenin tuvalet bölümüne saklanmış vaziyette 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2008 Pazartesi 19:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?