20
Mayıs
2024
Pazertesi
SÜRMENE - TRABZON

Eşini ve 6 çocuğunu öldürdü

Trabzon'un Sürmene ilçesinde bir kişi, eşini ve 6 çocuğunu tabancayla vurarak öldürdükten sonra kaçtı.

İlçenin Soğuksu mahallesi Dere mevkiindeki 4 katlı bir binanın giriş katında oturan Hasan Danışmaz'ın evinden silah sesleri gelmesi üzerine komşuları polise haber verdi.

Eve giden polis ekipleri, Danışmaz'ın eşi Hashatun Danışmaz ile çocukları Hasan, Emrullah, Havva, Nurten ve Melek Danışmaz'ın cesetleriyle karşılaşırken, diğer çocuk Coşkun Danışmaz'ı yaralı durumda buldu. Olay yerine çağrılan ambülansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Coşkun Danışmaz, burada yaşamını yitirdi.

Olay yerini güvenlik kordonu altına alan polis ekipleri, yaptıkları incelemede, anne ve çocukların tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Evde çok sayıda 9 milimetre çapında mermi kovanı bulundu.

Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, olay yerine gelerek bilgi aldı.

Vali Okutan, basın mensuplarının sorusu üzerine, olayın ardından kaçan katil zanlısı Hasan Danışmaz'ın eşini darpettiği yönünde daha önce şikayetler alındığını belirterek, psikolojik sorunlarının olabileceğini kaydetti.

Güvenlik güçleri, katin zanlısı Hasan Danışmaz'ı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Önceki haber

Trabzon'un Sürmene ilçesinde cinnet geçiren bir şahıs; eşi, kızları ve oğullarını silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Sürmene ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda Hasan D. (42) isimli şahıs, cinnet geçirerek eşi Hashatun, oğulları Emrullah ve Coşkun ile kızları Havva, Melek ve Nurten'i silahla vurarak öldürdü.

İşten çıkarıldığı için girdiği bunalım sonucu cinnet geçirdiği öğrenilen ve firarda olan Hasan D.'nin yakalanmasına çalışılıyor.

iha/AA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2008 Pazartesi 23:41:57
Güncelleme :8 Ocak 2008 Salı 09:30:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?