29
Mayıs
2024
Çarşamba
SÜRMENE - TRABZON

Okutan ziyaretlerine devam ediyor

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Araklı ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra Sürmene ilçesi Çamburnu Tersanesi'nde inşa edilen katamaranın denize indiriliş törenine katıldı.


İş adamı Bayram Halil tarafından yaptırılan Araklı Devlet Hastanesi Ek Binası'nda incelemelerde bulunan Vali Okutan, hayırseverlerden sağlık ve eğitim alanında daha fazla katkı beklediklerini söyledi. Ek bina inşaatını çok beğenen Vali Okutan, iş adamı Halil'e katkılarından dolayı teşekkür etti. Ek bina incelemesinin ardından Araklı Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Okutan'a Belediye Başkanı Ümit Çebi, ilçeyle ilgili brifing verdi. Halk Eğitim Merkezi'nde kursiyerlerin açtığı el işi sergisini gezen Vali
Okutan, el emeği göz nuru harcanarak üretilen el işlemelerinin ekonomik gelire çevrilmesi gerektiğini söyledi. Vali Okutan, "Daha çok yöremize özgü el işlemesi ürünler üretilmeli. Önümüzde 2011 Olimpiyatları var. Yöremizi, şehrimizi, bölgemizi tanıtıcı ürünler yaparsak hem bu ürünlerimizi 2011 Olimpiyatları'nda ekonomik anlamda değerlendirebiliriz hem de bölgemizin tanıtımına katkı sağlamış oluruz" dedi.


Vali Okutan, daha sonra Araklı'da vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar, Vali Okutan'a Trabzon'da görev yapmış eski valileri ilimize davet edip Trabzonlularla buluşturmasından dolayı teşekkür etti. Eski valileri Trabzon'da görmekten dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren vatandaşlar, yapılan organizasyonun çok anlamlı olduğunu söyledi.


Vali Okutan son olarak Sürmene ilçesi Çamburnu Tersanesi'nde inşa edilen turistik katamaran gemisinin denize indiriliş törenine katıldı.

..
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 23:14:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?