1
Haziran
2024
Cumartesi
SÜRMENE - TRABZON

Okutan'dan iki talimat

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerine ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kul, Sağlık İl Müdürü Şafak Sünbül, İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı, Bayındırlık İl Müdürü Ali Rıza Korkmaz, Tarım İl Müdürü Temel Şahin ile birlikte ilk olarak Sürmene Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Okutan, Kaymakam Eyüp Sabri Kartal'dan ilçede yapılan çalışmalar ve sorunları hakkında bir brifing aldı.

Kartal, devlet dairelerindeki personel azlığına dikkat çekerek "Devlet dairelerimizde yeterli sayıda personel yok. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için personel alınması gerekiyor" dedi.

Brifing sonrasında bir konuşma yapan Vali Okutan, okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini belirterek ilçelerde de bu konuya aynı hassasiyetin gösterilmesini istedi.

İlçelere yaptığı ziyaretlerde ön önemli sorunların başında köy yollarında yaşanan problemlerin geldiğini kaydeden Vali Okutan, ''Özellikle grup köy yollarının yapımına önem verilmeli'' dedi.

Kaymakam Eyüp Sabri Kartal, ziyaretin anısına Vali Nuri Okutan'a kabartma tekniğiyle hazırlanan bir plaket verirken, Vali Okutan ve beraberindekiler daha sonra Köprübaşı ilçesine giderek yetkililerden bilgi aldı

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 12:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?