18
Mayıs
2024
Cumartesi
SÜRMENE - TRABZON

Sürmeneli Meyveş ninenin mezarına UFO anıtı yapılacak

Meyveş Morçol’un uzaylı olduğunun hikayesi, torunu olan ve ABD’de NASA’da görev yaptığı öğrenilen Prof. Dr. Alaattin Yıldız’ın ninesinin 130 yıl hiç hastalanmadan yaşadığını ünlü UFO Bilimcisi Prof. Dr. Derek Cooper’e anlatması ile başladı. Cooper ve çalışma arkadaşları Meyveş ninenin doğduğunda uzaylılar tarafından değiştirilen bir kişi olduğunu iddia ederek, Meyveş nineyi evrensel anne ilan etti ve geçtiğimiz yıl adına konferanslar düzenlediler. ABD’li UFO tutkunları, Meyveş ninenin Sürmene’deki mezarının yerine anıt yapabilmek için fon oluştururken, fonda 500 bin dolar toplandığı ileri sürüldü. ABD’li Meyveş nine hayranları, ülkenin San Diago kentinde Meyveş nine adına geçtiğimiz yıl yeni bir örgüt kurdu.


Trabzon ve Sürmene’ye mesaj gönderen Örgütün Uluslararası Sanat ve Teknoloji Koordinatörü Ruben Saja, isteyene Meyveş nine hakkında daha kapsamlı bilgi verebileceklerini ve örgüte katılmak isteyenlere yardımcı olacakları mesajını iletti.


Tüm bunların yanında Sürmeneli Meyveş ninenin mezarını UFO anıtı yapmayı düşünen ABD’li bilim adamı Ufolog Derek Cooper, haftasonu Sürmene’ye geldi. Meyveş Morçol’un uzaylı olduğunu iddia eden Ufolog Derek Cooper, Meyveş ninenin mezarını ziyaret etti. Cooper, bu mezarın yerine UFO’lara inanan binlerce kişinin gelip göreceği bir anıt yaptıracağını ve bunun projesinin hazır olduğunu belirtti.


NASA’da görev yapan Meyveş ninenin torunu Alaatin Yıldız ise, Sürmeneliler’in evliya dediği ninesine, Amerikalılar’ın uzaylı dediğini ve ninesinin mezarına UFO anıtı yapılmasına karşı olmadığını söyledi.

iha-sürmene
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2004 Pazartesi 19:19:49
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 11:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
semiray IP: 81.214.60.xxx Tarih : 13.03.2012 12:44:05

 bu haber doğru olailir..