22
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Büyükdağ'dan başkana sitem

Umut Işığı Derneği Başkanı Kamil Büyükdağ, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdikleri ve Pakistan’a yardımı konu alan programa Başkan Volkan Canalioğlu’nun katılmamasına üzüldüğünü söyledi.

Dernek olarak Başkan Canalioğlu’nun kendilerine her türlü kolaylığı sağladığını ancak çevresindeki insanlardan ötürü Başkan’ın yanlış yönlendirildiğini iddia eden Büyükdağ, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Sayın Volkan Canalioğlu, tüm Trabzon’un olduğu gibi Umut Işığı Derneği’nin de hem abisi hem de vazgeçilmezidir. Düzenlemiş olduğumuz muhteşem gecedeki katkılarından dolayı kendilerine derneğimiz adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Başkanımızı aramızda görmek bizleri son derece mutlu etmekle beraber gururlandıracaktı da. Ne var ki inanıyorum davetiyemiz Özel Kaleme kadar uzanmış, ancak bir adım ileri gitmemiştir. Sayın Başkanın haberdar edildiğini de zannetmiyorum. Zira haberdar olsa sayın başkan katılamayacağını bildirecek kadar hoşgörülü nazik ve saygın bir insandır. Ne yazık ki çevresinde faydadan çok zararı olduğuna inandığım birkaç kişi sayın başkanı yanlış yönlendirmektedir. Sayın başkan belediye başkanı seçilince rozetini çıkarttığı gibi biz de çıkarttık. Zira benim de hizmet aracı gördüğüm ve temsilcisi olduğum bir siyasi görüşüm vardır. Ne var ki siyaseti karıştırmamak için ben de rozetimi çıkarmışımdır. İnsanlara daha faydalı olmayı amaçlamışızdır. Önyargılı değiliz. Bizlere de ön yargılı olunmamasını temenni ediyoruz."

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 15:55:47
Güncelleme :1 Kasım 2006 Çarşamba 17:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?