23
Mayıs
2024
Perşembe
YOMRA - TRABZON

Ev sahibi kiracı tartışması kanlı bitti

Yomra'da bina sahibi ile kiracıları arasında dün akşam yaşanan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan tartışmanın, işçilerin ayakkabılarının çalınmasıyla başladığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün akşam saat 20.00 sıralarında ilçenin Gürsel Mahallesi İlçe Stadyumu yanında meydana geldi. Bir firmada işçi olarak çalışan ve burada bir binada kalan 7 inşaat işçisi, ayakkabılarının çalındığı gerekçesiyle ev sahibine bilgi verdi. Binaya gelen ev sahibi ve oğlu Zeki Adakul ile ayakkabıları çaldığı iddia edilen işçi Fahri Polat (25) arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada ev sahibinin oğlu Zeki Adakul, işçilerden binayı terk etmelerini isterken, kirayı ödediklerini ve binadan çıkmayacaklarını belirten Polat ile tartışması sürdü.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında Adakul, belindeki silahını çekerek Polat’ı ağır yaraladı. Seken kurşunlardan ise Cafer Turan (18) ile İrfan Yamak (34) hafif şekilde yaralandı. Ağır yaralanan Diyarbakır’ın Ergani İlçesi nüfusuna kayıtlı Fahri Polat, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer 2 yaralının da tedavisinin aynı hastanede sürdüğü ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Olay sonrası firar eden Zeki Adakul’un aranmasının sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 10:56:58
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?