23
Mayıs
2024
Perşembe
YOMRA - TRABZON

Yaşlı adama çarpan sürücü serbest

Trabzon’un Yomra İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Sancak mahallesi Rize caddesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Hüseyin Çakmak (73), İsmail Doğan’ın (40) kullandığı 55 NN 245 plakalı aracın çarpması sonucu ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan yaşlı adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hüseyin Çakmak’ın cesedi yapılan otopsinin ardından toprağa verilirken, polis tarafından gözaltına alınan sürücü İsmail Doğan, çıkarıldığı savcılıkça serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Mart 2005 Çarşamba 15:59:53
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 12:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KOKSAL AYYILDIZ IP: 85.176.114.xxx Tarih : 2.05.2006 02:39:55
olayin uzerinden uzun zaman gecmesine ragmen haberi bu sayfada yeni gordum yeniden CAKMAK ailesi ve yakinlarina bassagligi diliyorum kaza ve surucu konusunda yorum yapmaktansa sayin yomra yetkili yoneticileri ilcemizde ozellikle kopru girisi ile saglik ocagi arasinda sayisiz kaza oldu bircok vatantas hayatini kaybetti hep yayalar veya suruculermi suclu hayir...kazalari onlemek icin bir alt gecit, merkezdeki otomatik butonlu trafik isigi yeterlimi..arsin tarafindan giristeki trafik isiginin iptaline her elli metredeki yaya gecitlerine(ASFALT UZURINDE YAYA GECIDI OLDUGUNA DAHIR HICBIR BOYAMA YOK)ve orta refuslerdeki tel orgulerin acik ve olmamasindada bir hata yokmu..bunlara karsilik alinacak onlemlerin sayisi okadar fazlami? sayin yetkililerin bu konudaki hassasiyetlerini ve calismalarini artirmasini ve yomra halkimizi trafik kurallari,cevre temizligi,rahat ve huzurlu bir YOMRA icin duyarliliklarini en ust seviyeye cikarmalarini rica ederim YOMRA HALKINA SAYGILAR