3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

"Erkek misin sen?' cinayet sebebi

ZONGULDAK'TA VAHŞET

Zonguldak'ta eşini öldürüp parçalayan Cihangir T.'nin, eşinin "Erkek misin sen" lafına kızarak cinayeti işlediği ortaya çıktı.

Zonguldak'ta, eşini öldürüp cesedini parçalara ayırdığı iddiasıyla tutuklanan 33 yaşındaki Cihangir T., mahkemeye verdiği ifadesinde cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı.

Eşini, uyurken baltayla boynunu keserek öldürdüğü belirlenen Cihangir T., eve neden geç geldiğini sorduğu eşinin, "Erkek misin sen? Hesap vermek zorunda mıyım" demesine sinirlendiğini söyledi.

Asma Mahallesi'ndeki evlerinde oturan 32 yaşındaki Yeter T., geçen hafta pazar günü ortadan kaybolduktan sonra çarşamba günü evinin kömürlüğünde kol ve bacakları ile kafası vücudundan ayrılmış şekilde çuval içinde bulunmuştu.

Cinayetin ardından gözaltına alınan Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez Müessese Müdürlüğü banyo bölümünde temizlik görevlisi olarak çalışan Cihangir T., eşini öldürüp cesedini parçalara ayırdığı iddiasıyla tutuklandı.

GEÇ GELİNCE TARTIŞTIK

Cihangir T., nöbetçi mahkemeye verdiği ifadesinde, 4 çocuğunun annesi Yeter T.'yi nasıl öldürdüğünü ayrıntılarıyla anlattı. 10 yıl önce evlendiği eşiyle 2004 yılından bu yana aralarında geçimsizlik olduğunu anlatan Cihangir T., eşinin bu yüzden boşanmak istediğini ve mahkeme kararıyla beş yıldır kendisinden nafaka aldığını söyledi.

Cihangir T., 8 Kasım günü izinli olduğu için işe gitmediğini ve öğle saatlerinde eşiyle para meselesi yüzünden tartıştıklarını belirtti. Eşinin saat 16.00 sıralarında evden ayrıldığını anlatan Cihangir T., şöyle konuştu: "Eve gece saat 23.00 sıralarında geldi. Birkaç gün önce cep telefonunda başka bir erkekten gelen mesajları görmüştüm. Sorduğumda bana açıklama yapmadı. Birkaç defa daha takip etmiştim. O gece neden geç geldiğini sordum. Bana kendisine karışmamamı söyledi. 'Erkek misin sen? Hesap vermek

zorunda mıyım' dedi. Bu nedenle aramızda tartışma oldu."

PİŞMANIM

Cihangir T., daha sonra çocuklarından büyük olan iki kızının uyuduğunu, eşinin 3'üncü çocukları olan 2 yaşındaki oğlunu alarak yatak odasına gittiğini, kendisinin de küçük kızı ile odada bir süre televizyon izlediğini anlattı. "Eşimin bana söylediği sözler dokunmuştu" diyen Cihangir T., öldürmeye karar verdiğini söyledi. Sinir hastası olduğunu anlatan Cihangir T., sözlerine şöyle devam etti: "Gece 03.30 sıralarında kömürlükteki baltayı alarak eşimin bulunduğu odaya girdim. Yatakta uyuyordu. Balta ile

eşimin boynuna vurdum ve başını vücudundan ayırdım. Uyanan oğlumu diğer odaya götürdüm. Eşimin başını soba kovasının içerisine koydum ve kovayı kömürlüğe götürdüm. Ardından bacaklarını mutfaktan temin ettiğim ekmek bıçağıyla vücudundan ayırdım parçalayarak yanmakta olan sobanın içerisine attım. Eşimin vücudunun kalan kısmını çuvala koyup kömürlüğe götürdüm. Daha sonra odaya çıkarak kan olan yerleri ve duvarları dederjanla sildim. Kanlı çarşafı çamaşır makinesine attım. Üzerime sıçrayan kanı da sildim.

Yaptığımdan pişmanım. Bir anlık depresyon hastalığımın etkisiyle bunu yaptım."

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 14:21:04
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 14:37:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?