3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

164. kuruluş yıldönümü kokteyli

Türk Polis Teşkilatı’nın 164. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından kokteyl düzenlendi.


Polisevi’nde gerçekleştirilen kokteyle, Zonguldak Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve eşi Cemile Çınar, Emniyet Müdür Yardımcıları ve eşleri, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel, eşi Gülender Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak Belediyesi Eski Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, emniyet personeli ve eşleri ile çok sayıda davetli katıldı. Kokteylde, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Devlet Oda Orkestrası’nın çaldığı müzik eşliğinde davetliler güzel bir gece geçirdi.


Daha sonra Türk Polis Teşkilatı’nın 164. kuruluş yıldönümü için Vali Erdal Ata eşi Nazan Ata, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve eşi Cemile Çınar, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Süleyman Yüksel, eşi Gülender, Cumhuriyet Başsavcısı ve eşi tarafından pasta keserek polis teşkilatının 164. yıldönümünü kutladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 14:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?