3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

18 ev soyan zanlılar

Zonguldak'ta, 18 evi soydukları iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yürütülen çalışma neticesinde, bir ay önce İstanbul'dan Zonguldak'a gelerek çeşitli mahalle ve ilçelerde 18 eve girerek hırsızlık yapan G.H. ve H.K. isimli şahıslar Gökgöl Mağarası mevkiinde yakalandı.


Yapılan operasyonda yakalanan 2 şahısa tatbikat yaptırılarak ev sahipleri ile yüzleştirildi. Ev sahipleri hırsızları karşılarında görünce tepki gösterdi.
Hırsızların 18 ayrı evde 9 cep telefonu, fotoğraf makinesi, kamera, tabanca, yaklaşık 2 bin YTL, dolar ve avro çaldıkları anlaşıldı.


Geniş kapsamlı başlatılan soruşturma kapsamında bir kişinin halen arandığı belirtildi.


Zonguldak Emniyet Müdürü Atilla Çınar, hırsızların il dışından geldiğini ve 18 ayrı eve girerek hırsızlık yaptıklarını belirtti. Son bir aydır evlerde hırsızlık olaylarında artış olduğunu gördüklerini belirten Çınar, "Bunun üzerine Asayiş Şubemiz çok ciddi bir çalışma başlattı. Olayların gerçekleştirildiği mahalleler de yapılan çalışmalarda bu şahısların dışarıdan geldiğine dair tespitlerde bulunduk. Alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar sonucu 2 şahıs yakalanmıştır. İlimizde ve ilçelerimizde 18 ayrı
evde hırsızlık olaylarını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Hırsızları yakalayan arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2008 Cuma 17:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?