6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

18 yıllık müdür emekli oldu

18 YILLIK EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ EMEKLİ OLDU

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü görevini 18 yıldır yürüten Arslan Acar, emekliye ayrıldı.

Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü görevini 18 yıldır yürüten Arslan Acar, 42 yıllık çalışma hayatını sonlandırarak, emekliye ayrıldı. Zonguldak İl Sağlık Müdürü Murat İlikhan, müdür yardımcıları, Şube müdürleri, idari amir ve tüm sağlık personeli ile tek tek vedalaşan Arslan, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından kurumdan ayrıldı.

Memuriyet hayatı boyunca ev bile alamadığını belirten Acar, evine döndüğünde ise her akşam başını rahatça yastığa koyabilmenin huzurunu yaşadığını kaydetti. Emekli olmanın buruk bir sevincini yaşadığını da kaydeden Arslan, “Memurluk hayatımızda inişli çıkışlı dönemlerimiz oldu. Belki haklı, belki haksız olduğum zamanlarda yer aldı. Ama elimden geldiği kadar hem kuruma hem de mesai arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştım. Gerek yeni, gerek eski tüm idaricilere de bilgi ve deneyimim ile faydalı olmaya çalıştım. Bundan sora emekliliğin tadını çıkaracağım. Bağ bahçeyle uğraşarak stres atmayı düşünüyorum” dedi.

Memurluk hayatı boyunca hiçbir birikim ve yatırımının bulunmadığını vurgulayan Acar, tek yatırımının ise okuttuğu 2 kızı olduğunu ifade etti. 5 yıl önce aldığı evin taksitlerini bile emekli ikramiyesi ile kapattığını belirten Acar şöyle devam etti:

“5 sene önce, 10 yıl kredi ile ev aldım. 5 yıl kredi borcum kaldı. Onu da alacağım emekli ikramiyesi ile ödeyeceğim. Altımdaki arabam kızımın. Memuriyet hayatım boyunca kazandıklarım ile sadece bir ev sahibi oluyorum. Tek yatırımım 2 kızım oldu. İkisini de okuttum, İngilizce öğretmeni oldular.”

Memurluk hayatına İl Halk Sağlığı Laboratuvarı’nda ilk teknik eleman olarak atılan Acar sırasıyla, Kan Bankası İlk teknik eleman, Sağlık Meslek Lisesi İlk İdari Şefi görevini yapmıştı. 9 yıl İl Sağlık Müdürlüğü İlk İdari Müdür Yardımcılığı görevini de yapan Arslan, 18 yıldır ise Eğitim Şube Müdürlüğü yapıyordu. 39 yıllık evli ve 2 çocuk babası Arslan, çalışma hayatı boyunca iyi, kötü anılarının olduğunu ve artık emekliliğin tadını çıkaracağını ifade etti.

18 YILLIK EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ EMEKLİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2010 Cuma 13:12:01
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 19:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?