3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

19 yaşındaki gencin sır intiharı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir genç sahil kenarında alnına dayadığı silahla intihar etti.


Olay, Uzunkum sahil bandında öğle saatlerinde meydana geldi. Bir içecek firmasının cihaz bakımında çalışan 19 yaşındaki Ereğli Yalnızçamlı Nejat Tepe, deniz kenarında başına dayadığı tabancayla intihar etti.


Olay sırasında sahilde gezen öğrenciler büyük şok yaşayarak durumu polise bildirdi. Kanlar içinde yerde kalan genç gelen ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.


İntihar olayına şahit olan Tekin T., olay yerinden geçtiği sırada bir kez silah sesi duyduğunu belirterek "Baktığımda yere yığılıp kalmıştı. Çevredeki öğrencilerin haber vermesi üzerine polisler geldi. Üzerinde yapılan aramada kimlik çıkmadı. Ambulans biraz geç geldi. Daha sonra alıp hastaneye götürdüler" dedi.


Deniz botu ile gelen dalgıç polis, yaptığı aramada, denize düşen boş kovan ile kurşun çekirdeğini buldu. Yapılan araştırmada Tepe'nin bir gün önce akşam Karabük'te bir arkadaşını telefonla aradığı, kız arkadaşına hediye almak için para istediği öğrenildi. Polis, telefonla ulaştığı Karabük'teki arkadaşından bilgi aldı. Tepe'nin otopsisine kız kardeşi ve babası katıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2008 Pazartesi 16:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ftm IP: 78.168.72.xxx Tarih : 3.11.2008 21:05:24

yavrum benim değermiydi oğlum gençliğini bitirmeye,bu dünyada önce kendinizin değerli olduğunu nasıl öğrenceksiniz.ailesine baş sağlığı diliyorum.