3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

2 çocuk 3 gündür kayıp!

2 ÇOCUKTAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde 2 aile, 3 gündür kayıp olan çocuklarını arıyor.

Ereğli'nin Bağlık mahallesi Sakindere sokakta yaşayan Sarı ve Kumuz aileleri, 3 gündür kendilerinden haber alamadıkları çocukları Emrah ve Onur'u arıyor.

Aynı okulda okudukları ve daha önce de evden kaçtıkları belirtilen iki arkadaşın, son olarak Cumartesi günü evden ayrıldıkları ve bir daha geri dönmedikleri kaydedildi.

Çocukları kayıp olan aileler, Bağlık Polis Karakolu'na başvurduklarını ama henüz çocuklarına ulaşamadıklarını anlattı.

Onur Kumuz'un babası Satılmış Kumuz, çocuğunun daha önce de defalarca evden kaçtığını belirterek, "Daha önce de yine arkadaşı Emrah ile birlikte evden kaçtı. Bir keresinde sahilde, bir keresinde boş bir evde ve mahallede kullanılmayan bir araçta bulduk. Son olarak Erdal diye bir arkadaşım, oğlumu Yalı Caddesi'ndeki bir internet kafe civarında görmüş. Oğluma 'Sen neden eve gitmiyorsun, baban seni merak ediyor' diye sorduğunda oğlum kendisine bisikletinin arızalı olduğunu ve tamir ettirdikten sonra gideceğini söylemiş" dedi.

Emrah Sarı'nın babası Cemil Sarı ise, oğlunun Cumartesi akşamı iş yerinden eve gitmek için izin aldığını ve daha sonra arkadaşı Onur Kumuz ile görüldüğünü, ondan sonra kendisinden bir daha haber alamadıklarını kaydetti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerinin kayıp çocukları arama çalışmaları sürüyor.

2 ÇOCUKTAN 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2009 Salı 20:13:02
Güncelleme :18 Kasım 2009 Çarşamba 08:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?