3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

20 kişiye ücretsiz işitme cihazı

Zonguldak Belediyesi ve Starkey Firması tarafından mahallelerde yapılan ortak çalışma sonucu işitme cihazı ihtiyacı olan 20 kişiye cihaz takılacak.


Zonguldak’ın İncivez Mahallesi’nde yapılan işitme taraması sonucu 10 kişinin işitme cihazına ihtiyacı olduğu belirlenmesi üzerine Zonguldak Belediyesi tarafından mahallelerde işitme taraması gerçekleştirilmişti.

Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca’nın katkılarıyla yapılan taramalarda işitme cihazı ihtiyacı olan 20 kişiye cihaz takılacağı kaydedildi. İhtiyacı olan 20 kişinin ihtiyacı olan cihazların ücretsiz olarak İstanbul’da takılacağını kaydeden Sevgi Gonca, “Starkey firması ile Zonguldak Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak çalışma yapmıştık. Taramalarda işitme cihazına ihtiyacı olan kişiler tespit ettik. Tespit ettiğimiz yaklaşık 20 kişiyi belediye tarafından temin edilen otobüs ile İstanbul’a göndereceğiz. Orada cihazlar takılacak. Güzel bir ortak çalışma oldu” diye konuştu.


Starkey Firması Zonguldak Şube Sorumlusu Müge Kavlu ve firma gönüllü çalışanı Müge Koçtürk taramaların iyi bir çalışma olduğunu kaydetti. Zonguldak Belediyesi’nin çalışmalara destek olduğunu söyleyen Kavlu ve Koçtürk, Zonguldak Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 18:33:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?