3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

20 yıl sonra buluştular

Zonguldak’ta aynı İmam Hatip Lisesi mezunu 55 arkadaş, 20 yıl sonra yeniden buluştular.

Zonguldak İmam Hatip Lisesi 19881989 yılında mezun olan 55 arkadaş, 20 yıl sonra, Deniz Otel’de düzenlenen organizasyonla bir araya geldi. Yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan arkadaşlar organizasyonda, trafik kazası ve hastalık gibi nedenlerden hayatını kaybeden arkadaşlarını da andı.

Organizasyonu hazırlayan, Deniz Otel’in sahibi Ali Durgut, Abdullah Böcek Akif Zıvalı, Muzaffer Kalaycı ve Ramazan Seyrek isimli arkadaşlar, “Yıllardır arkadaşlarımızın bir çoğu ile görüşemiyorduk. Kiminin izlerini kaybetmiştik, kimileri ile de sadece telefonla görüşüyorduk. Yurt dışında olan arkadaşlarımıza bile ulaşmayı başardık. Ulaşabildiğimiz herkes bugün buradalar. Bazı arkadaşlarımızı hatırlamakta bile zorlandık. Yıllar sonra yeniden bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Ama bazı arkadaşlarımız da yaşamını yitirmiş, onların aramızda olamamasının üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Birlikte yemek yiyen arkadaşlar, ölen arkadaşları ve kaybettikleri yakınlarının anısına mevlüt okutup, dualar ettiler. Daha sonra okul müdürleri ve öğretmenleri ile de buluşan arkadaşlar birbirlerinin iletişim bilgilerini alarak, yeniden görüşme umuduyla ayrıldılar.
 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 13:12:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?