5
Mayıs
2024
Pazar
ZONGULDAK

2005 yatırım program çalışmaları sürüyor

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, 2005 yatırım programlarının belirlenmeye başlanması üzerine, Ankara’da bir dizi ziyarette bulunduklarını belirtti.

Vali Yavuz Erkmen, Ankara’dan dönüşünde düzenlediği toplantıda yaptğı açıklamada, "2005 yılı yatırım programları Devlet Planlama Teşkilatı’na sunulmaya başlandı. Biz de Zonguldak için bazı projelerin yatırıma girmesi, mevcut projelerin paylarını arttırmak gibi konularda ilgili bakanlıklarla görüşme yaptık" dedi.

Çevrecilerin Tren Feri Projesi’ne çevre kirliliği nedeniyle karşı çıkmalarına da bir anlam veremediğini belirten Vali Yavuz Erkmen, "Tren Feri Projesi nedeniyle demir yolu ve yeni yapılacak çevre yolunun bir kargaşaya neden olmaması için çalışmalarımız sürüyor. Bu konu hakkında projelerimiz bitmiş durumda. Tren Feri Projesi ile 1.5 ton kapasitedeki limanı 6.5-7 tona çıkartarak ekonomik bir hareketlilik sağlayacağız. Şehirlerde kurulan limanlar karşıdan bakılıp seyretmek için yapılmamıştır. Bu projeye herkes destek vermelidir. Ekonomik anlamda Zonguldak’a katkı verecek bir projedir" diye konuştu.

zonguldak
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2004 Cumartesi 10:46:26
Güncelleme :6 Kasım 2004 Cumartesi 11:44:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?