3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

2009'un son 'Evet'i

GÜLÜÇ BELDESİNDE YILIN SON NİKAHI KIYILDI

2009 yılının bitmesine saatler kala Ereğli'nin Gülüç beldesinde Karakız ve Kurtal çifti nikahlarını kıydırdı.

Gülüç beldesinde Fehmi Karakız ve Fatma Kurtal çifti nikahlarını kıydırdı. Karadeniz Ereğli Ömerli köyü Kaynarca Konutları'nda oturan Kurtal ve Karakız çifti, Gülüç Belediyesi'ne 2009 yılının son gününde nikahları için başvuruda bulundu.

Damat Fehmi Karakız, yakın bir akrabasının Gülüç Belediyesi'nde nikah memuru olduğu için nikahını Ereğli'de değil Gülüç beldesinde yapmak istedi. Saat 16.00 sıralarında Gülüç Belediyesi'ne gelen gelin ve damat Belediye Başkanı Aydın Güngör'ün makamına çıktı. Gelin ve

damadı bu mutlu gününde akrabaları da yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Aydın Güngör de yılın son nikahını kıymaktan mutlu olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Güngör de çifti kutladıktan sonra nikah törenine geçti. Belediye Başkanının makamında kıyılan nikahta ilk önce geline, Fehmi Karakız ile evlenmeyi kabul edip etmediği soruldu. Gelin Fatma Kurtal "evet" derken, aynı soru damada soruldu. Damat kısık bir sesle "Evet" diyince Belediye Başkanı Güngör de soruyu tekrar sordu. Damat Karakız, bu sefer soruya

sesli cevap verdi. Nikah şahitlerine de sorular sorulduktan sonra imzalar atıldı. Belediye Başkanı Aydın Güngör, evlilik cüzdanını nikah şahidi olan Remzi Darıcı'ya verirken, Darıcı da evlilik cüzdanını geline verdi. Nikah işleminin ardından pasta kesilerek gelin ve damat birbirine pasta ikram etti.

Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, 10 yıllık belediye başkanlığı görevi süresince ilk defa yılın son günü nikah kıydığını belirterek, "Gençler bu fırsatı bize verdikleri için çok özen gösteriyorum onlara. Ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Damat Fehmi Karakız da, "Yılın son nikahı bizim olsun istedik. Önümüzdeki yıla sıfırdan başlamak için böyle bir şey yapmak istedik. Şehir dışında olduğum için biraz da sürpriz oldu" diye konuştu.

Gelin Fatma Kurtal da çok mutlu olduğunu belirterek, "Yılın son nikahı olması bizim için çok farklı oldu. Herhalde bütçeyi de daha az sarsacak. Bundan sonra yılbaşı ve evlilik yıldönümümüzü bir arada kutlayacağız. Herkese geldiği için teşekkür ederim" dedi.

GÜLÜÇ BELDESİNDE YILIN SON NİKAHI KIYILDI
GÜLÜÇ BELDESİNDE YILIN SON NİKAHI KIYILDI
GÜLÜÇ BELDESİNDE YILIN SON NİKAHI KIYILDI
GÜLÜÇ BELDESİNDE YILIN SON NİKAHI KIYILDI
GÜLÜÇ BELDESİNDE YILIN SON NİKAHI KIYILDI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 17:44:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?