3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

23 Nisan Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Zonguldak Valisi Erdal Ata mesaj yayınladı.


Zonguldak Valisi Erdal Ata, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, çocukların bayramını kutladı. Ata mesajında, “Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen Milli irademizin temsil edildiği Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 89. yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır.

Çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak yaşatacaklarına, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacaklarına, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edecekleri büyük ve önemli başarılara aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur. Bizlerde ülkemizi aydınlık yarınlara taşımaya yönelik tüm çabalarında onlara destek verecek her zaman yanlarında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle değerli halkımızın ve sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2009 Çarşamba 18:10:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?