3
Mayıs
2024
Cuma
ZONGULDAK

3.Lig'e terfi müsabakaları kura çekimi

Türkiye 3. Ligi’ne terfi müsabakaları için Zonguldak Grubu’nda kura çekimi gerçekleştirildi.


Zonguldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kura çekimine Gençlik Spor Şube Müdürü İbrahim Açıkgöz, ASKF Başkan Vekili Metin Malkoç, Amatör Kurul Üyesi Tahir Buyurucu, TÜFİAD Başkanı Ahmet Birdal, Futbol İl Temsilcisi Kemal Demir, TFF Başkanı Vedat Vecdi Akça, TFFHD Başkan Vekili Remzi Dinler, Futbol Saha Komiserleri Başkanı Naim Acar, 3. lige terfi müsabakalarına katılacak takımların yöneticileri katıldı.

Kura çekimi öncesinde konuşan Buyurucu, “Ben bu kuranın hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum ki tüm maçlarımız centilmenlik içerisinde geçecek. Böyle tahmin ediyorum ki böyle de geçer. Ufak bir de hatırlatmada bulunmak istiyorum. Hepiniz Türkiye’nin değerli yöneticilerisiniz başka bir oyuncu oynatmamanızı istiyoruz. İnşallah böyle bir şey olmaz. Olursa da biliyorsunuz bu durumda kulüpler mağdur durumda olacak” diye konuştu.


Açıkgöz de kuranın hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi sonucunda,
A grubunda 29 Nisan 2009 tarihinde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda saat 13.30’de Rize İyiderespor ile Bartınspor karşılaşacak. Aynı gün saat 16.00’da Fener Sahası’nda Sivas Özel İdarespor ile Trabzon Beşikdüzüspor karşılaşacak.
B grubunda 29 Nisan 2009 tarihinde saat 13.30’da Fener Sahası’nda Çorum Çimento Sanayispor ile Amasya Üniversitesispor karşılaşacak. Aynı gün saat 16.00’da Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda Düzce Belediyespor ile Ordu Fatsa Belediyespor karşılaşacak.


İlk maçların galipleri ise 1 Mayıs 2009 tarihinde Fener Sahası’nda saat 13.30 ila 16.00 arasında karşılaşacak. Müsabakalarda galip gelip finale kalan takımlar ise 3 Mayıs 2009 tarihinde saat 14.00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda karşılaşacak.
Terfi maçlarının hakemlerini ise Merkez Hakem Kurulu’nun belirleyeceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 14:21:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?