6
Mayıs
2024
Pazertesi
ZONGULDAK

4 metreden düştü, öldü

Zonguldak'ta kar nedeniyle kayganlaşan kaldırımda yürüyen şahıs, dengesini kaybedip dereye düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Zonguldak Belediyesi Sebze ve Meyve Hali mevkiinde yürüyen Hacı Aydoğan (64), kar birikintileri nedeniyle kayganlaşan kaldırımda dengesini kaybederek yaklaşık 4 metre yüksekten Üzülmez Deresi'ne düştü. Bir vatandaşın ihbarı üzerine, polis, sağlık ve kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Aydoğan'ın tesadüfen olay yerinden geçen yakınları ise sinir krizi geçirdi. Aydoğan'ın eşi olduğu belirtilen bir kadın, sinir krizi geçirince ambulansa bindirilerek tedavi edildi. Daha sonra olay yerine gelerek dereye inen arama kurtarma ekipleri, sedyeye bağlanan halat yardımıyla cenazeyi sudan çıkardı.

Polisin güvenlik tedbirlerine rağmen çok sayıda vatandaş çalışmaları meraklı gözlerle izlerken, Aydoğan'ın bazı arkadaşları ise çarşı merkezindeki karların bile temizlenmediğini söyleyerek belediye görevlilerine tepki gösterdi. Aydoğan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere belediye cenaze aracı ile Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, fenalaşan yakınları ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2012 Cumartesi 18:54:33
Güncelleme :4 Şubat 2012 Cumartesi 18:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?